Oliver Bjerrehus – Dansk gamings glatte ansigt

Al ære og værdighed til, at der endelig lader til at være stablet en ordentlig dansk spilpris på benene. En hvor der faktisk lader til at være en professionel jury bag. Så først og fremmest – hip hurra for Danish Game Awards

Når det så er sagt, så forstår jeg altså ikke helt, hvad det er der sker, når man sætter en “date” med Oliver Bjerrehuus som det stærke kort, der skal trække opmærksomhed og deltagere til en konkurrence om billetter til arrangementet (se omtalen her). Når man nu enelig har chancen for, at profilere computerspillet med en, for en gangs skyld, professionel pris, så er det over min forstand, hvis trækplasteret skal være semikendte deltids-spilanmeldere. Jeg ville sgu hellere på date med Janos Flösser, Jesper Kyd eller Morten Iversen.

En del af problemet ligger nok i, at det er Ekstra Bladet der er mediepartner på arrangementet. Tjek evt. følgende overskrifter fra deres spil-sektion:

  • Sådan har du aldrig leget med klodser før
  • Her finder du de bedste Booth Babes
  • Nu kan du også se porno i 3D

Suk! – der er sgu lidt endnu før spil kommer op på siden af film og musik som accepterede kulturprodukter. Det ligner mere Zulu Awards end P3 Guld.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s